dissabte, 31 d’octubre del 2009

COED Comentari de textos

Descripció:
Hem llegit varis textos a classe, alguns de Josep Maria Espinàs . En aquests textos el que hem destacat és la manera de fer les descripcions , passant des de l'aspecte físic fins a les costums i aficions. Es poden fer descripcions de manera subjectiva o objectiva , per exemple en el text que ens ha tocat llegir al nostre grup , era de caire objectiu ja que l'autor Josep Maria Espinàs , nombra fets i maneres de fer del protagonista sense donar una opinió al respecte.
Reflexió:
És molt interessant de la manera en que retrata la persona Josep Maria Espinàs , ja que a partir dels seus costums i maneres de fer ens dona una idea exacte de quina es la manera de ser d'aquella persona
Aprofundiment:
Josep Maria Espinàs i Massip (Barcelona, 1927) és un escriptor, periodista i editor català conegut del gran públic per les novel·les, per les cròniques de viatges i pels articles periodístics.
Autor d'una extensa obra narrativa amb la qual ha aconseguit el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, el Premi Joanot Martorell, el Premi Sant Jordi i el Premi Víctor Català. També va ser el cofundador d'Els Setze Jutges i de l'editorial La Campana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada