diumenge, 1 de novembre del 2009

Qui ets tu??


Aquest noi de la Seu d'Urgell , va ser un dels que hi havia dins del grup de nois que ens vam juntar a principi de curs, i ràpidament vam portar-nos bé ja què és una persona oberta ,una mica tímida, però que es molt respectuosa amb els demés.

Ell té el cabell curt i castany i a vegades porta barba de tres dies,fa 1'82 d'alçada , té els ulls marrons i un accent català bastant occidental degut al seu orígen. A hores d'ara tots sabreu que estic parlant de l'Esteve Clop.

Les seves aficions són esports com ara la bicicleta tot terreny, l'esquí i el trakin.

A més li interessa la música ja què ha tocat la gralla en audicions davant de públic i d'alumnes del centre on estudiava, encara que actualment fa temps que no toca aquest instrument perquè molesta molt als veins, apart d'això l'estil de música que li agrada és el pop , el rock i el ska.

Actualment ,viu en un pis de lloguer compartit amb altres companys seus. Ara mateix no està treballant , per tant aprofita el temps lliure de la tarda per estudiar i per visitar parts de Barcelona que encara no coneix. Una part de Barcelona que li agrada molt és la Rambla i el casc antic per la vida i el moviment que hi ha.

Per altra banda , si hi ha cap dia que veniu a les 8:00 hores a la universitat sabeu que podreu trobar el Esteve, perquè gairebé sempre és el primer en arribar-hi.

Un fet que m'agradaria remarcar i que crec què és bastant significatiu en la vida de l'Esteve és la senyal que té al braç dret , provocada a causa d'una intervenció que li van fer per extreure-li un tumor. Ell ens va explicar a seminari que a causa d'aquesta intervenció va faltar molt temps a classe i a sobre, quan va tornar no va poder escriure amb la mà dreta i va tenir que aprendre amb la mà esquerra. Va recordar el suport que li van donar tots els companys per què ell pogués arribar al nivell de la classe, i que al final li va quedar una experiència de superació personal de la qual se'n va sortir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada