diumenge, 1 de novembre del 2009

Seminari 30/10/09

En aquesta classe de seminari la Anna i la Norma han volgut proposar un debat sobre la notícia que diu que volen canviar el nom de les festes de Nadal i Setmana Santa per "vacances d'hivern i vacances de primavera". La Anna s'ha posicionat a favor de canviar el nom i la Norma en contra.
Majoritariament la opinió que s'ha donat és la de mantenir el nom de festes de Nadal i Setmana Santa.
Personalment, jo també soc de la opinió de mantenir el nom de les festes, pel motiu de que per cultura penso que no hem de canviar el nom ja que nosaltres pertanyem a cultura que ve de la religió cristiana , i encara que jo no soc gens religiós, tinc unes costums i un calendari habituat a la tradició d'aquesta cultura .
Ultimament veig que es perd el temps canviant els noms a coses que ja tenen un nom de tota la vida i simplement es vol canviar per no ferir a segons quines persones o col.lectius , i que moltes vegades es converteix en ridícul. M'agradaria que els polítics i les administracions es deixessin de lluites estúpides entre sectors determinats i es preocupessin de problemes reals com la vivenda o la pobresa de la gent de aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada