dissabte, 26 de desembre del 2009

AMIC

Primer de tot , abans d' evocar que es per mi aquest terme he decidit buscar la definició que hi ha establerta en la wikipedia per exemple.

AMIC o AMISTAT : És una relació afectiva entre una o dues persones. La amistad és una de les relacions interpersonals més comunes al llarg de la nostra vida.
Aquesta amistat es dóna en diferents etapes de la nostra vida i en diferents graus o intensitats i sorgeix a causa d'inquietuts compartides per les persones que formen aquesta relació d'amistat.

Bé, un cop havent vist la definició contrastaré el que jo penso que vol dir amistat i aprofundiré una mica més.
Per mi la amistat és com bé diu la definició, una relació afectiva entre dues persones, que es forma a partir de inquietuts comunes, però m'agradaria afegir què moltes vegades sorgeixen amistats que mai pensaves que podrien haver sorgit simplement perquè ha donat la casualitat de que has coincidit amb aquella persona en un fet puntual i has descobert que aquella persona té molts punts en comú amb tu, per tant una primera conclusió que em ve al cap i consell que dono cap a tots és què, no us guieu per l'exterior d'una persona , intenteu conèixer a tothom tal com és i segur que no deixareu passar bones oportunitats de conèixer algú interessant.

Per altra banda parlant dels meus amics, jo sempre he tingut els mateixos amics tota la vida,amics que et coneixen i que sempre es proecuparan per tu i que a més estan cada setmana, però de cada lloc on he anat he conegut a molta gent nova i diferent i els he mantingut com a amics aprenent d'ells i ells aprenent coses de mi , que és així com al final anem evolucionant com a persones

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada