dissabte, 26 de desembre del 2009

Diari seminari

En aquesta sessió vam parlar de les diferents vivències escolars que haviem passat cadascú intentant conèixer-nos tots una mica més a través de la exteriorització de moments de la infància que haguessin estat significatius en les nostres vides.
També vam parlar del canvi d'horari escolar que es vol implantar aqui i que actualment s'utilitza als paisos de la Unió Europea. Aquest canvi d'horari consisteix en avançar una setmana l'inici de classes al setembre i fer una parada d'una setmana al final de febrer.
Personalment , penso que molts dies de vacances seguits atura el ritme de estudi i després costa tornar a agafar el ritme, per altra banda a vegades es cert, que després de certa càrrega de matèria i exàmens es bo fer una parada , però això depen de l'estructuració de les classes dels docents o del centre en questió.
Per últim vam llegir el article "Aprendiendo a aprender" que parlava sobre la manera de estudiar i de com interioritzar les coses i no aprendre-les de manera mecanitzada ja que no les podriem recordar. A part d'això vam parlar sobre le snostres maneres d'estudiar si feiem esquemes o ens estructuravem correctament la informació par tal de entendre-la milor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada