diumenge, 27 de desembre del 2009

Diari de seminari

En aquesta sessió vam realitzar la tasca de la actualitat educativa en la qual van sorgir dos temes: La subvenció dels ordinadors a les aules per part de la Generalitat de Catalunya i el segon tema era el ús de la xarxa per consultar i aclarir dubtes entre professors i alumnes com a eina de suport.
Pel que fa al primer tema no teniem suficient informació per opinar profundament, però si que sabem que els ordinadors a la resta de l'estat espanyol són gratuits però no són propietat dels alumnes , en canvi aqui a Catalunya els ordinadors són dels alumnes els quals paguen la meitat del cost de l'ordinador ja que la Generalitat subvenciona l'altra meitat.
En el segon tema que és la utilització de la xarxa com a eina de suport per comunicar dubtes entre alumnes i professors , crec que la primària no és una etapa on la relació alumne i professor pugui ser a través d'una pantalla , ja que el nen necessita la atenció directe i afectiva del professor per a desenvolupar-se.
Evidentment que pot ajudar per segons quines questions , però mai ha de substituir el diàleg que tè que haver-hi sempre en aquestes edats entre alumne i professor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada