dimarts, 1 de desembre del 2009

Crítica periodística

El concert d'avui , dia 27 de novembre, s'ha iniciat a les 12:00 del matí gràcies als alumnes de 1er , 2on i 3er d'educació musical i els seus mestres , que feien les interpretacions de les diferents peces musicals.
El començament del concert ha estat prou original , ja que han demanat la intervenció del públic , cosa que sempre comporta una major relació entre músics i aquest públic, i es produeix més "feeling" al interpretar i sentir la música. M'han sorprés gratament les diferents peces introductòries, com ara una en que només amb veus feien diferents melodies i feia un efecte stereo o delay ( que es com sentir un so que es repeteix a l'horitzó) i una altra en que només amb la veu i la percussió del ball ja eren capaços de crear una canço completament rítmica i amb sentit.
Després la evolució ha estat correcte amb la interpretació i la mostra d'algunes veus impresionants , però pel meu gust s'ha abusat de masses balades i la gent encara que estava atenta s'avorria una mica i tenia més ganes de gresca.
Han tocat també una canço de Dream Theater, però crec que la elecció de la cançó no ha estat massa encertada , ja que per les cançons anteriors que portavem no tocava una altra balada i, segon, que la que van tocar no és de les mes representatives de Dream Theater ja que és un grup que es caracteritza per tenir molts canvis de ritme i molts compasos que no son 4x4 i la cançó que vaig escoltar era com una simple balada sense cap cosa interessant.
Finalment van acabar amb una cançó composada per un professor la qual em va agradar bastant perquè molts instruments es barrejaven entre si formant com un diàleg entre ells.
El nivell dels instrumentistes ha estat bastant elevat i el nivell d'execució bastant bo també , però si d'alguna cosa crec que han pecat , ha estat la monotonia dels ritmes i percussió ja que hi havien molts pocs canvis a les bases de les cançons...i si la percussió es monòtona pot contagiar avorriment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada